SHE Art Gallery Toegankelijke eigentijdse Kunst galerie
 

SHE Art Gallery

 
Sheila Haasnoot

SHE Art Gallery

Kunstgalerie voor pakkende, eigentijdse, toegankelijke en moderne kunst.

NJOY ART

Kunstliefhebber, verzamelaar & kunstenaar. 

De collectie kunst bij SHE Art Gallery is zeer boeiend en pakkend! In een bijzonder sfeervolle ambiance exposeren we een collectie kunstwerken van een vaste en wisselende groep kunstenaars.  Er worden gast-exposities georganiseerd voor kunstenaars-groepen, zoals Stichting Kubra (Kunstenaars uit Brabant). Een paar keer per jaar zal er een solo expositie te zien zijn van een vooraanstaand kunstenaar of van misschien wel een jong aanstormend, veelbelovend talent. 

[SHE = Sheila Haasnoot-van Empel]

Eigenaresse Sheila Haasnoot maakt al haar hele leven schilderijen. Zij is lid van het Kunstenaarsgenootschap KUBRA (Kunstenaars Brabant). Haar werken zijn kleurrijk en vol expressie. Zij zet graag een emotie op doek, een  vraag of gedachte.

NJOY ART is haar motto. Genieten van kunst is waar, in haar mening, kunst voor bedoeld is. Voor de grote of kleine genieter, de stille of uitbundige genieter. Voor een kunstkenner of juist niet, de kunst verzamelaar, kunstgenieter en de kunstenaar! Openstaan voor kunst en binnenlaten wat je aanspreekt. Kom er voor naar SHE Art Gallery, De Huufkes 34, Nuenen.

 

 

And more..in SHE Art Gallery & Atelier Sheesnut

header logo links.jpg

SHE Art Gallery huisvest tevens het Atelier van Sheila Haasnoot, Sheesnut Art.
Het geeft bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen van deze Kunstenares.

Sheila benut de prachtige locatie in Nuenen optimaal door o.a. vergader ruimte, fotoshoot ruimte en VIP dagen aan te bieden en workshops te geven.

De Galerie is de perfecte plek om een productieve brainstormsessie of een teamlunch te organiseren. Aan sfeer geen gebrek en creativiteit roept creativiteit op!

Vergaderen - Brainstormen - Workshop -FotoShoot - Creativiteit!