SHE Art Gallery Toegankelijke eigentijdse Kunst galerie
 
Sunrise-Flower-Forest by Carry van Delft

Carry van Delft

“Kunst is niet de weerspiegeling van de werkelijkheid, het is de werkelijkheid van de weerspiegeling” (Godard)

Carry van Delft toont in juni 2018 haar florale abstracten en in Oktober/November haar landschappen bij SHE Art Gallery.

Haar werk is vooral bekend door de emotievolle en expressieve schilderstijl.
Het toont volle bloemrijke fragmenten maar ook bloeiende tuin- en veldimpressies. Ze zijn vaak uitbundig, overvloedig, explosief. Levendige abstracties vaak met wonderlijke combinaties in kleur.

Geboeid door het ‘moment van (zon)licht en lucht’ geeft zij binnen haar landschappen gestalte aan de magische stemming van de natuur. Het treft vaak dat magnifieke moment wanneer het land de lucht ontmoet.
Haar werk wordt regelmatig geëxposeerd in binnen- en buitenland en op internationale kunstbeurzen en bevindt zich bij bedrijven en particuliere collecties in Europa en daarbuiten.

Of ze nu de sfeer van een schitterende tuin schildert, een vol bloem fragment, een mystiek of zonovergoten landschap, haar werk toont ons een kunstenaar die de natuur breed en op vele manieren vertaalt. In uitbundigheid en kleur, maar net zo goed in een rustige en intense atmosfeer".

 

“Wat mij inspireert is de allesomvattende grootsheid van de natuur.” Carry van Delft

 

  

 

 

 

 
from-the-far-depth-248x300

Christian van Hedel

Kunst in de vorm van schilderijen, tekeningen, fotografie, foto-art en een combinatie van dit alles in een mixedmedia werk. Zijn werken worden wereldwijd verkocht (China, India, USA, in heel Europa).

Zijn kleurrijke grote abstracten zijn te bewonderen @ SHE Art Gallery in juni/juli 2018 en een nieuwe serie in oktober/november 2018

 

 
2017-09-21 19.10.47.png

Costa Magarakis

Costa Magarakis is a fine art trained artist working with different kinds of mediums and specializing in sculptures.

His work can be expressed as a gothic wonderland illuminating the gray area between truths and lies.

His work is often a combination of grotesque imagery that is drawn from modern symbols and icons merged with mythology, religion and science. Lives and works In Tel-Aviv, a city that continues to inspire his dark visions.
‚Äč
"I often find archetypes in old children’s books and toys. I am attracted to things that evoke memories from childhood. The grotesque and the unknown are all important themes in the body of my work. I try to express something from my inner mind".